UKKO Prosztata teakeverék 120g

Új termék

A tea rendszeres fogyasztása mellett, a prosztata problémákkal összefüggő kellemetlen, esetenként fájdalmas vizelési gondok határozottan enyhülnek, illetve meg is szűnhetnek.

Összetevők: kisvirágú fűzike, fehér árvacsalán, indiai citromfű, nyírfalevél, hibiszkusz, eredményesen veszik fel a küzdelmet a jóindulatú prosztata megnagyobbodás és a prosztatagyulladás okozta problémákkal.

Bővebben lent!

Bővebb leírás

2 990 Ft‎ (Bruttó)

Egyéb infó

Megszűnhetnek a vizeletürítési panaszok, olyan kellemetlen tünetek, mint sürgető vizelési inger, akadozó vizelet, fájdalom érzet vizelés közben, és után, stb.

Újra zavartalanul áramolhat a vizelet, nagyobb nyomással, erőteljesebb sugárral távozik a vizelet, a prosztata simaizom állománya lazább és rugalmasabb lesz.

Tisztul a prosztata és a húgyutak, megszűnik a pangó vizelet, nem tudnak megtelepedni, szaporodni a prosztatagyulladásért leggyakrabban felelős baktériumok.

Csökkenhet a gyulldás a prosztatában, a tea gyógynövény hatóanyagai komplex gyulladáscsökkentő és nyugtató hatást fejtenek ki a prosztatára, és a húgyutakra.

Mások ezt vásárolták még: