Tüskés masszázslabda sárga 8cm

Új termék

Ideális gyengéd masszázshoz, izomlazító gyakorlatokhoz, reflex pontok stimulálására, az ujjak és a kézfej izmainak fejlesztéséhez, stresszoldáshoz. Súlya: 45g

Bővebben lentebb!

Bővebb leírás

1 370 Ft‎ (Bruttó)

Egyéb infó

Ajánlott: masszázshoz, reflexpontok kezeléséhez, vérkeringési problémákra, kéztornához, izomtömeg és izomerő csökkenésének megakadályozására.

A masszázslabda egy könnyen használható, kis helyen elférő fitnesz és rehabilitációs eszköz, melyremekül használható masszázshoz, relaxációhoz, triggerpont terápiához, reflexológiai gyakorlatokhoz, kézterápiához, lábtornához. Tüskéivel kellemes vérbőséget okoz a kezelt testfelületen, így javítja a vérkeringést, lazítja a feszes izmokat.

A reflexzónák stimulálásával a masszázslabda használata jótékony hatással van a belső szervekre, ezáltal a masszázslabda előnyeit használók közérzetére is, miközben nyugtatja az idegeket, és oldja a feszültséget.  A labda ujj- és marok gyakorlatok végzésére, a kéz erősítésére is alkalmas. Egy pumpa segítségével a szelepen keresztül beállíthatja a labda keménységét, a gyakorlatok nehézségét.

Mások ezt vásárolták még: