Férfiaknak, CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

Információ

Férfiaknak, CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK! 8 terméket találtam.

Mutat 1 - 8 / 8
 • 2 690 Ft‎

  A Ginzenget Kelet-Ázsia egyes területein nagy tiszteletben tartják, értékes ajándéknak számít. Olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet  működését, erősítik a testi és lelki ellenálló képességet. Bővebben lentebb!

  2 690 Ft‎
 • 1 990 Ft‎

  Segít a zsíranyagcsere funkciókat és az izmok regenerálódását azzal, hogy fehérje-anyagcseréből származó melléktermékeket bont le. Ajánlott adagolás: napi 1db, 50 napi adag/ 1 doboz. Kellemes mellékhatás: NEM emeli meg a várnyomást, sőt inkább normailzálja, tehát magas vérnyomás esetén is alkalmazható!

  1 990 Ft‎
 • 5 990 Ft‎

  Hagyományos alkalmazásai: hosszan tartó betegség utáni legyengült szervezet erősítésére, tüdő és vese működés erősítésére, köhögés csillapítására, tüdők- és a hörgők váladékának csökkentése, tuberkolózis, vérzékenység, bővebben lentebb.

  5 990 Ft‎
 • 1 499 Ft‎

  Ivóampulla, naponta 1db fogyasztása javasolt, reggeli étkezés előtt! Összetevők: méz, méhpempő, Panax ginzenggyökér-kivonat, tisztított víz. Bővebben lentebb!

  1 499 Ft‎
 • 3 680 Ft‎

  A macagumót a perui őslakosok értékes növénynek tartják. A maca növény, mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. Nem sok olyan élelmiszer van ami hasonlóan segít a fizikai teljesítmény és állóképesség fokozásában. A maca segíthet növelni a szexuális potenciált. Támogathatja a férfi és női...

  3 680 Ft‎
 • 999 Ft‎

  Gyógynövényeket tartalmazó kapszula a teljesítőképesség fenntartásához. Összetevők: lícium termés őrlemény, medvehagyma kivonat, zselatin, rózsagyökér őrlemény, ginseng gyökér őrlemény. Adagolás: naonta 2x 1-2 kapszula bőséges mennyiségű folyadékkal lenyelve. Bővebben lentebb!

  999 Ft‎
 • 3 899 Ft‎

  Növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő férfiaknak. Adagolás: alkalmanként max. napi 1 kapszula Bővebben lentebb!

  3 899 Ft‎
Mutat 1 - 8 / 8