Férfiaknak, CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

Információ

Férfiaknak, CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK! 7 terméket találtam.

Mutat 1 - 7 / 7
 • 3 470 Ft‎

  A Ginzenget Kelet-Ázsia egyes területein nagy tiszteletben tartják, értékes ajándéknak számít. Olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet  működését, erősítik a testi és lelki ellenálló képességet. Bővebben lentebb!

  3 470 Ft‎
 • 3 490 Ft‎

  Segít a zsíranyagcsere funkciókat és az izmok regenerálódását azzal, hogy fehérje-anyagcseréből származó melléktermékeket bont le. Ajánlott adagolás: napi 1db, 50 napi adag/ 1 doboz. Kellemes mellékhatás: NEM emeli meg a várnyomást, sőt inkább normailzálja, tehát magas vérnyomás esetén is alkalmazható!

  3 490 Ft‎
 • 5 990 Ft‎

  Hagyományos alkalmazásai: hosszan tartó betegség utáni legyengült szervezet erősítésére, tüdő és vese működés erősítésére, köhögés csillapítására, tüdők- és a hörgők váladékának csökkentése, tuberkolózis, vérzékenység, bővebben lentebb.

  5 990 Ft‎
 • 1 640 Ft‎

  Ivóampulla, naponta 1db fogyasztása javasolt, reggeli étkezés előtt! Összetevők: méz, méhpempő, Panax ginzenggyökér-kivonat, tisztított víz. Bővebben lentebb!

  1 640 Ft‎
 • 4 799 Ft‎

  A macagumót a perui őslakosok értékes növénynek tartják. A maca növény, mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. Nem sok olyan élelmiszer van ami hasonlóan segít a fizikai teljesítmény és állóképesség fokozásában. A maca segíthet növelni a szexuális potenciált. Támogathatja a férfi és női...

  4 799 Ft‎
 • 1 480 Ft‎

  Gyógynövényeket tartalmazó kapszula a teljesítőképesség fenntartásához. Összetevők: lícium termés őrlemény, medvehagyma kivonat, zselatin, rózsagyökér őrlemény, ginseng gyökér őrlemény. Adagolás: naonta 2x 1-2 kapszula bőséges mennyiségű folyadékkal lenyelve. Bővebben lentebb!

  1 480 Ft‎
Mutat 1 - 7 / 7