Ásvány ékszerek, karkötők

Információ

Ásvány ékszerek, karkötők 5 terméket találtam.

Mutat 1 - 5 / 5
 • 1 849 Ft‎

  Ametiszt, citrin. Az ametiszt sokoldalúságát nem kell említeni, a citrinnel kiegészítve kiválóan hatnak a bélrendszer különböző problémáira. Méregtelenítés esetén is ezeknek az ásványoknak az alkalmazása javasolt. Ajándéknak szép, és hasznos is!

  1 849 Ft‎
 • 1 849 Ft‎

  Howlit, lápisz, türkinit. A három ásvány együttese kiválóan hat a légúti megbetegedésekre. A lápisz főként a felső légúti problémák köve, a türkiz/türkinit az alsó légúti problémáké, míg a howlit nyugtatóan, fájdalomcsillapítóan hat ezen területeknek a megbetegedéseire. Ajándéknak szép, és hasznos is!

  1 849 Ft‎
 • 1 849 Ft‎

  Hematit, korall. A hematit vastartalmának köszönhetően kiváló vérképző, míg a korall különféle ásványi anyagai (főként magnézium) miatt nyugtató, erősíti hatást gyakorol a szívre és kiváló vérnyomás stabilizáló. A korallt egyébként korallporként a gyógyászatban is alkalmazzák magas magnézium tartalma miatt. Ajándéknak szép, és hasznos is!

  1 849 Ft‎
 • 1 849 Ft‎

  Narancs karneol, holdkő. A holdkő nyugtalanság, felgyülemlett feszültség esetén oldja a lelki görcsöket, tisztító hatásának köszönhetően rendezi a gondolatokat. A karneollal a harmóniára törekvést, a negatív gondolatok feloldását szolgálja. Stresszes életet élő embereknek is hasznos. Ajándéknak is hasznos, és szép.

  1 849 Ft‎
 • 1 849 Ft‎

  Füstkvarc, karneol. A füstkvarc erősíti az idegeket, az izmokat, a kötőszöveti rendszert, hatásos ízületi bántalmak esetén is. Karneol pedig az ízületi-csontproblémák jelenléte esetén hatásos. Ajándéknak is szép és hasznos.

  1 849 Ft‎
Mutat 1 - 5 / 5