Intim higiénia

Információ

Intim higiénia 5 terméket találtam.

Mutat 1 - 5 / 5
 • 3 100 Ft‎

  Az irrigátor használata napjainkban a női egészségkultúre szerves része. A hüvely öblítésére használatos eszköz, melynek rendszeres használatával a hüvely természetes öntisztulása, higiénéje fenntartható, illetve visszaállítható a hüvelyváladék természetes flórája.

  3 100 Ft‎
 • 389 Ft‎

  Az intim testtájak felfrissítésére, intim eszközök tisztítására, otthoni használatra!

  389 Ft‎
 • 555 Ft‎

  A szappanmentes törlőkendőből pár db a táskában is elfér. Gyengéden tisztítja, és frissíti az intim, és legérzékenyebb testrészeket. Egyenként csomagolt kendő, így nem szárad ki. Tejsavat tartalmaz, mely segítheti a vagina normál pH értékének fenntartását.

  555 Ft‎
 • 1 499 Ft‎

  Magyar termék, pH4. Az illatmentes, szappanmentes Sába intim mosakodó gyengéden tisztít. Tejsav és gyümölcssav tartalma révén biztosítja a pH4-es értéket, mely segít helyreállítani és fenntartani az intim testrészek természetes  egyensúlyát. Érzékeny bőrűek is használhatják. Naponta többször is használható!

  1 499 Ft‎
 • 870 Ft‎

  Parabén, és mesterséges színezék mentes! NEM tartalmaz szappant! Gyengéden ápol, komfortérzetet, és frisseséget biztosít. A természetes PH értéke azonos az intim testrészek PH értékével, véd az irritációtól. A zsálya kivonat csökkenti a gyulladást, míg allantoin összetevői gyógyítják a kisebb nyálkahártya hibákat. Hiánypótló termék, az értékes teafaolaj...

  870 Ft‎
Mutat 1 - 5 / 5