Baba-mama termékek

Információ

Baba-mama termékek 9 terméket találtam.

Mutat 1 - 9 / 9
 • 2 220 Ft‎

  A mellbimbó és a bimbóudvar áplására és védelmére a szoptatási időszak alatt. Zsírmentes mellbimbóvédő krém guajazulénnel. Bővebben lentebb!

  2 220 Ft‎
 • 6 200 Ft‎

  A bőr mindennapos védelmére, pelenkával fedett bőrre, irritált kipirosodott bőrre. Védi, nyugtatja a bőrt, támogatja a bőr regeneráló funkcióit. A Sudocrem hipoallergén formulája védi és nyugtatja a kipirosodott és sérült bőrfelületet. Hatékony egyéb bőrproblémák ápolásában is, beleértve a repedezett és irritált bőrt. Alkaémazahtó minden bőrtípusra,...

  6 200 Ft‎
 • 4 299 Ft‎

  A bőr mindennapos védelmére, pelenkával fedett bőrre, irritált, kipirosodott bőrre. Védi, nyugtatja a bőrt, támogtaja a bőr regeneráló funkcióit. A Sudocrem hipoallergén formulája védi és nyugtatja a kipirosodott és irritált bőrfelületet. Hatékony egyéb bőrproblémák ápolásában is, beleértve a repedezett és irritált bőrt. Alkalmazható minden bőrtípusra,...

  4 299 Ft‎
 • 2 999 Ft‎

  A bőr mindennapos védelmére, pelenkával fedett bőrre, irritált, kipirosodott bőrre. Védi, nyugtatja a bőrt, támogatja a bőr regeneráló funkcióit. A Sudocrem hipoallergén formulája védi és nyugtatja a kipirosodott és sérült bőrfelületet. Hatékony egyéb bőrproblémák ápolásában is, beleértve a repedezett és irritált bőrt.

  2 999 Ft‎
 • 1 795 Ft‎

  A bőr mindennapos védelmére. Pelenkával fedett bőrre, irritált kipirosodott bőrre. Védi, nyugtatja a bőrt, támogatja a bőr regeneráló funkcióit. Hipoallergén formulája védi és nyugtatja a kipirosodott  és sérült bőrfelületet. Hatékony egyéb bőrproblémák ápolásában is, beleértve a repedezett és irritált bőrt.

  1 795 Ft‎
 • 2 585 Ft‎

  A szoptatás után megmaradt anyatejet érdemes lefejni és későbbi felhasználásra eltárolni, hogy babájának akkor is a legjobbat adhassa, amikor éppen nincs lehetőség a szoptatásra.

  2 585 Ft‎
 • 2 200 Ft‎

  A készülék a szíváserősséget önmaga beszabályozza ! A váladékot úgy távolítja el, hogy az nem kellemetlen, de mégis hatásos. A készülék a porszívó segítségével, de nem a porszívó erejével szív!

  2 200 Ft‎
Mutat 1 - 9 / 9