Paróka kiegészítők

Információ

Paróka kiegészítők 9 terméket találtam.

Mutat 1 - 9 / 9
 • 1 600 Ft‎

  A kondícionáló sprayt 2 mosás közt alkalmazzuk a paróka állapotának megőrzése céljából. A száraz parókát 10-15 cm távolságból fújjuk be a kondícionálóval és fésüljük át a szálakat. A spray ápoló anyagainak köszönhetően puhává, könnyen kezelhetővé varázsolja a parókát.

  1 600 Ft‎
 • 3 000 Ft‎

  A babafej ideális a paróka tárolására: a frizura nem fekszi el magát, nem nyomódik, mosás után a babafejre húzott paróka az eredeti frizura mintájára magától megszárad.

  3 000 Ft‎
 • 5 000 Ft‎

  Ajánljuk: Kemoterápia alatt jelentkező kellemetlen mellékhatások csökkentésére, láz csillapításra, fejfájás csökkentésére, fokozott verejtékezés ellen, hő hullámok enyhítésére, vérzéscsillapításra, sportoláshoz, nagy melegben, a forróság enyhítésére.

  5 000 Ft‎
 • 2 750 Ft‎

  100% tiszta pamutanyagból, kizárólag kézzel varrottfejkendő. Sajátossága, hogy nincs sem gumi, sem megerősített rész, a nagyon érzékeny bőr védelmére. Hátul hosszan lelógó két szár segít a stabil rögzítésben és a kreatív, egyedi ötletek megvalósításában. Fantázia szerint felköthető, összefogható, kiegészítőkkel díszíthető.

  2 750 Ft‎
 • 2 750 Ft‎

  100% tiszta pamutanyagból kizárólag kézzel varrott fejkendő.Gumírozott fejpánt részhez lágyan leomló kendőt rögzítettünk. Praktikus, elegáns viselet orvoshoz, vendégségbe. A leomló kendőt hajgumival, csattal összefoghatjuk, mintegy imitálva a hosszú hajviseletet, de bátran fel is köthetjük. A betegség sok mindent el vehet tőlünk, de a szépség iránti...

  2 750 Ft‎
 • 2 750 Ft‎

  100% tiszta pamutanyagból kizárólag kézzel varrott fejkendő. Könnyen felhelyezhető egészséges viselet nyáron is. Légáteresztő anyaga segíti a bőr szabad légzését.A homlokrészébe egy vékony vatelinréteget varrtunk. A vatelinréteg kettős funkciót tölt be: egyrészt felszívja a felesleges nedvességet a fejbőrről és megakadályozza a verejtékezést, biztos...

  2 750 Ft‎
 • 950 Ft‎

  A fémből készült paróka kefe megakadályozza a hajszálak fésülés közbeni elektrosztatikus feltöltődését. A hajszálak gondosan a helyükre igazíthatók, fésülést követően nem szállnak. A göndör fazonoknál a hajat tincsenként fésüljük ki.

  950 Ft‎
 • 1 450 Ft‎

  Hajmosást követően segít a szintetikus haj visszazsírozásában. Ez a parókáknál kiemelten fontos, mert ha nem pótoljuk az elvesztett nedvességet a hajszálak kiszáradnak, szinte kezelhetetlenné válnak fésüléskor. A balzsam használatával azonban lágy, természetes esése lesz, pont mint az eredeti hajnak.

  1 450 Ft‎
 • 1 450 Ft‎

  Kifejezetten parókák mosással való tisztítására fejlesztettük ki. Sajátossága, hogy nem tartalmaz alkoholt, sem gyümölcssavat, melyek nagy mértékben károsítanák és kiszárítanák a szintetikus hajat. Normál sampon használatának következtében a műszálparókák elvesztik eredeti fényüket, színüket, megváltozik a fazonjuk és a hajszál minősége...

  1 450 Ft‎
Mutat 1 - 9 / 9