Ízületi támaszok

Információ

Ízületi támaszok 8 terméket találtam.

Mutat 1 - 8 / 8
 • 3 499 Ft‎ 3 899 Ft‎

  Intenzív mágnesterápia a turmalin jótékony erejével. Kézzel mosható! A mágneses térdpánt karcsú, ergonomikus formáját a térdízület anatómiájának maximális figyelembevételével tervezték. Optimális, stabil alátámasztást nyújt a patellának, rugalmas pántjainak köszönhetően könnyedén méretre igazítható! Fontos információk lentebb!

  3 499 Ft‎ 3 899 Ft‎
  Alacsonyabb ár!
 • 2 200 Ft‎

  Tépőzárral állítható csuklópánt. Univerzális méret, bal és jobb kézre is tehető. Színéből adódóan nem kényes, autószerelőknek, és fizikai munkát végzőknek is ajánlott!

  2 200 Ft‎
 • 3 700 Ft‎

  Neoprén anyagból készült, tépőzáras térdszorító. Univerzális méret, tépőzárral állítható be az optimális méret. Bal és jobb lábra egyaránt tehető! Bővebben lentebb!

  3 700 Ft‎
 • 2 200 Ft‎

  Neoprén anyagból készült, tépőzáras bokaszorító. Univerzális méret, tépőzárral állítható be az optimális méret. Jobb és bal lábra egyaránt tehető. Akár sportoláshoz, akár munkavégzéshez, vagya a normál napi tevékenységhez egyaránt ajánlott. Bővebben lentebb!

  2 200 Ft‎
 • 2 000 Ft‎

  Tépőzárral állítható, univerzális méret! Akár bal, akár jobb kézre! Neoprén speciális kétoldalas huzat, kombinált rugalmas szalagok és lélehző távtartó szövet, biztosított tépőzárral, amely lehetővé teszi az optimális egyedi méret beállítását. Bővebben lentebb!

  2 000 Ft‎
 • 4 999 Ft‎

  Stabilan rögzíti a csukló izületeit a sínek segítségével. A csukló súlyos rándulása, gipszlevétel után használható. Méretek: S, M, L, XL

  4 999 Ft‎
 • 4 999 Ft‎

  Stabilan rögzíti a csukló ízületeit a sínek segítségével. A csukló súlyos  rándulása, gipszlevétel után használható. Méretek: S, M, L, XL

  4 999 Ft‎
 • 2 200 Ft‎

  Az izmok, ízületek, ínszalagok stabilizálását, fájdalom csillapítását, gyógyulását fokozhatja, sérüléseiket előzheti meg a különleges elasztikus tapasz. Hatását természetes módon fejti ki a különböző testrészeken, fokozhatja a szervezet öngyógyító képességét.Gyógyszer- és egyéb hatóanyagmentes. Különböző színekben.Méret: 5 cm x 5 m

  2 200 Ft‎
Mutat 1 - 8 / 8